2010. január 27., szerda

milánói sertésborda

Az úgy volt,hogy a rántott husi mellé kellett valami.
A főzeléket leszavazták.
Ez nagyon gyorsan elkészíthető.
Egy fej vöröshagymát apróra vágtam,olajon ledinszteltem.
Rádobom a felcsíkozott füstölt sonkát(kb30dkg),és a gombát(1kis üveg).Pár percet pirítom,ráteszem az üvegnyi paradicsom pürét,lepirítom,felöntöm pár deci vízzel,sózom,borsozom(jó sűrű mártást kapok)
Közben kifőzöm a spagettit,leszűröm.A forró tésztát összekeverem a mártással(én nem használtam fel az egészet,így holnap is lesz ebédjük),sajtot reszelek bele.A rántott hús teljesen hagyományosan készült(karaj klopfolva,liszt,tojás,morzsa,bő zsírban sütés).
Tányérra halmozom a tésztát,lehet rá is sajtot reszelni,mellé a rántott szelet.
Nagyon finom étel,nálunk mindenki szereti.

Nincsenek megjegyzések :