2010. január 31., vasárnap

betyárpecsenye

Kedvenc ételünk.
Tegnap éjszakába nyúlóan dolgoztam melóhelyen.
Ezért gyors ebéd kellett.
Személyenként kettő szelet húst számoltam,kettő tojást,és kettő virslit.
A krumpli fagyasztott,mert így egyszerűbb.Nálunk elment egy kilós zacskóval,és majdnem kevés is lett.
Elkészítem a natúr húst.Megsütöm a virslit,és a tojást.Bő olajban megsütöm a krumplit,míg sül,addig egy nagyobb edényben olajat hevítek,ráteszek két-három kanál paradicsom pürét,és egy kis csilit,mert mi csípősen szeretjük),lepirítom.Mikor kész a sültkrumpli,beleforgatom ebbe a paradicsomos masszába.Tányérra halmozom,mellé a húst,amit megkentem kevés zúzott fokhagymával,csak annak,aki kérte,mert míg lányom imádja,addig a fiam hidegrázást kap a fokhagymától...Szóval a paradicsomos sültkrumpli,hús,a sült virsli és a tükörtojás egy tányéron,még lehet sózni,ki hogy szereti(közben is sóztam).


2 megjegyzés :

Miner.hu írta...

Szia!

A kirakott képes dobozból látom, már ismered a gasztro.miner.hu oldalt -- szeretném megkérdezni, lenne kedved csatlakozni hozzánk?

Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

Üdvözlettel:
Miner.hu

Bianka írta...

Ez igencsak betyáros egy étel, férfiak álma